"Sterkere hjerte"-kurs i februar 2020

STERKERE HJERTE!

Vårt "Sterkere hjerte"-kurs er for deg som har forhøyet blodtrykk, høyt kolesterol eller høyt blodsukker og som kanskje har fått beskjed om at du burde være mer fysisk aktiv eller som ønsker å bli det. Kurset er basert på anerkjente NTNU's Cardiac Exercise Research Group (CERG) sin forskning og tar sikte på å gi deg opplæring og innføring i effektiv trening for et sunt hjerte- og karsystem. 


Formål:

  • Redusere medisinbruk av blodtrykkssenkende/kolesterol senkende
  • Opplæring og trygging i forskningsbasert kondisjonstrening
  • Skape livsstilsendring og bedre vaner

 

Kurset består av en teorisamling vi har valgt å kalle "Hjerteskolen" som avholdes tirsdag 4. februar. Her får du som deltaker mer informasjon om anatomien og fysiologien til hjerte- karsystemet, undervisning om enkel treningslære og teori om treningseffekten på hjerte- og karsystemet.

 

Før oppstart vil alle deltakere på kurset gjennomgå individuell utholdenhetstest for å kunne tilpasse belastningen til den enkelte. Etter «Hjerteskolen» blir det Fellestreninger med styrke- og kondisjonstrening, 8 påfølgende tirsdager, kl 15.00 - 16.00 fra 11/2 - 31/3.

 

Vi gjør oppmerksom på at alle deltakere må innhente godkjenning fra sin fastlege om deltakelse.

 

Oppstart: 

Infomøte onsdag 29/01/2020 kl 18.00. Møt opp i resepsjonen hos BRIS.

Oppstart Hjerteskolen tirsdag 04/02/2020

Oppstart trening tirsdag 11/02/2020

 

Pris:
Pris: kr. 3990,- (inkluderer medlemskap på BRIS i perioden 1/2 - 31/3.). Er du medlem fra før fryser vi medlemskapet ditt i perioden. 
 

Påmelding:
Ta kontakt med oss i resepsjonen eller på tlf 71 20 33 00 hverdager mellom kl 08:30-15:00. Du kan også sende oss en e-post til: post@bris-trening.no (vennligst unngå sensitiv informasjon)


Foto: Freepik.com

 

 

 

Share