Nye Bris

Nye Bris

 

Mye er nytt på Bris!

Vi har utviklet oss mye de siste årene. På Bris tilbyr vi trening, rehabilitering, fysioterapi og livsstilsendring. Vi har et variert tilbud for alle nivå; gammel, ung, utrent eller sprek – alt under samme tak. 

 

 

Større lokaler

Vi har utvidet lokalene og installert mye nytt utstyr. I våre flotte lokaler finner du en rikholdig og moderne utstyrspark. Her har du god plass til variert styrke- og kondisjonstrening. 

 

 

 

 

Mer og bedre bemannet

Vår kompetanse er tilgjengelig i hele vår åpningstid, og vi er MER og BEDRE bemannet enn tidligere. Kompetanse er vår viktigste verdi. Alle treningsveilederne på BRIS har betydelig utdanning innen fysioterapi, ernæring, rehabilitering og treningslære.

 

 

 

 

Bris fysiotime

Vi tilbyr nå FYSIOTERAPEUT i treningssalen. Vi kaller det ”Fysiotimen”. Dette har vi hverdager (mandag-fredag) kl 10-11, og onsdag kl 17-18. En av våre fysioterapeuter er da tilgjengelig i treningssalen, og gir råd om forebyggende trening og tips ved skader og plager. Bruk oss!

 

 

 

 

Kostholdsveiledning

Ragnhild Holm er kostholdsveileder hos Bris og har en 3-årig bachelor i ernæringsfysiologi. Ragnhild hjelper deg med å optimalisere matvanene dine for mer energi i hverdagen, mindre helseplager, vektregulering og bedret fysisk prestasjon. Hun er også fysioterapeut hos BRIS.

 

 

 

 

nye spinning-sykler

Nytt av høsten er også 30 nye spinningsykler. Vi har valgt amerikanske STAGES som leverandør. De er best i markedet på kompakte sykler med presis måling av effekt/watt, og optimal sittekomfort. Med de nye syklene vil opplevelsen og utbyttet av timene blir ennå bedre. 

 

 

 

 

Gruppetrening

Vi utvikler stadig gruppetreningskonseptet vårt. Våre timer har stor variasjon for å kunne passe alle. Vi har lavterskeltilbud som rygg/nakke, Yoga for nybegynnere og grunnleggende styrketrening. MRL, koordinasjonstimer med Dansemix og Step, og spinningtimer i ulike kategorier. Seniortrim på dagtid er et attraktivt tilbud til alle over 60.

 

 

 

 

Bris slyngetrening

I løpet av høsten vil vi installere slynger i gruppetimesalen, og starte opp med SLYNGETRENING, som er svært effektiv og funksjonell trening, for hele kroppen.

 

Share