PT-Grupper UTE, PT-Timer UTE og Online-PT

PT-Grupper UTE, PT-Timer UTE og Online-PT

  • 29.04.2020 17:29:00
Covid-19 har gjort oss svært stillesittende og inaktive, da den tok bort mulighetene våre for å trene på treningssenter. Plutselig var all struktur borte, og du måtte finne nye måter å være aktiv på. Noe som ikke er lett. Derfor lanserer vi nå tre nye konsept som vi gleder oss masse til å komme i gang med, og som vi håper skal hjelpe deg på veien tilbake til en sterk, sunn og frisk kropp. Vi lanserer PT-Grupper ute, PT-Timer ute og Online PT.
Les mer
Lukket gruppe, Online medlemskap og vi GIR TILBAKE.

Lukket gruppe, Online medlemskap og vi GIR TILBAKE.

Vi går fra og med Tirsdag 21.04 over til en lukket FB-Gruppe for alle våre aktive medlemmer. Der vil du få tilgang til Live gruppetimer, ukentlige treningsplaner og diverse annen informasjon. Vi tilbyr Online medlemskap til alle ikke-medlemmer, for 195,- per måned. Vi ønsker også å gi tilbake til de yrkesgruppene som har stått på som mest gjennom denne krevende perioden (Les innlegg for å se hvem det gjelder).
Les mer
Vi tilbyr Videokonsultasjoner!

Vi tilbyr Videokonsultasjoner!

  • 25.03.2020 09:46:00
BRIS Fysioterapi har hatt stor etterspørsel etter videokonsultasjoner den siste tiden, og vi er derfor svært glade for å kunne fortelle deg at vi nå endelig tilbyr videokonsultasjoner! Få god hjelp på en rask, enkel og tidsbesparende måte!
Les mer
Covid-19 oppdatering

Covid-19 oppdatering

Grunnet myndighetspålagt stengning holder BRIS Trening og BRIS Fysioterapi og Ernæring stengt fra og med 12. mars. Foreløpig tidsramme er satt til 14 dager, med mulighet for forlengelse.
Les mer
Program for 10-årsjubileum! AVLYST!

Program for 10-årsjubileum! AVLYST!

Bli med og feire vårt 10-årsjubileum sammen med oss på Bris, Moldebadet, Seilet spa og Scandic Seilet! Vi feirer med gratis inngang på trening, bad og spa! Selveste jubileumsdagen blir lørdag 14. mars, men vi på Bris tyvstarter feiringen allerede mandag 9. mars med gratis inngang til vår apparatavdeling! Dette blir gøy og vi håper DU vil være med og feire sammen med oss!
Les mer
Bendik ny senterleder for BRIS Trening!

Bendik ny senterleder for BRIS Trening!

  • 12.02.2020 09:11:00
Nå er vi godt i gang med et nytt år, og med et nytt år følger gjerne nye og spennende ting. En av de store tingene som har skjedd på Bris fra over Nyttår er at vår Trening- og livsstilveileder Bendik, trer inn i stillingen som Senterleder. Bendik får dermed ansvaret for alt hva inngår i Treningssenteret, være det senterdrift, medarbeiderkontakt, gruppetimer eller strukturering i oppsett av treningsrelaterte oppgaver- og opplegg.
Les mer