Godt nytt år

Godt nytt år

  • 12.01.2016 13:26:00
Da er 2016 i gang, og de fleste har kommet godt i gang med hverdagsrutiner igjen. I vår bransje betyr januar nye medlemmer og fulle gruppetimer. På mange måter trenger vi denne rutinen hvert år for å få budsjettet i balanse. Men som fagpersoner skulle vi jo ønske at trykket hadde vært jevnt hele året.
Les mer
Bris – Ny profil og ny web

Bris – Ny profil og ny web

  • 21.12.2015 13:00:00
Da er det utrolig nok gått 5 år siden vi startet opp Bris. Tiden har gått fryktelig fort, og det har vært en stupbratt læringskurve for oss var med fra starten. De første tre åra hadde vi nok med å hjelpe nye medlemmer i gang med trening og holde hjula i gang. De siste to åra har vi fått mer tid til å få overblikk. Med ny hjemmeside og en tydeligere profil ønsker vi derfor å si noen ord om hva Bris er, og hva vi ønsker å tilby.
Les mer
Hva er god trening?

Hva er god trening?

  • 20.12.2015 11:33:00
Helse er et hett tema både i Norge og resten av verden. Hva som diskuteres avhenger av hvor man bor. Reint vann, vaksinasjon mot malaria og kolera, sult og hjemløshet er heldigvis ikke et problem vi sliter med. I vestlige land er det de negative effektene av vår velstand som gir oss helseutfordringer. Inaktivitet og overvekt seiler oppover på rangstigen over vår tids største helseutfordringer.
Les mer
Side4 av 4 Først 123[4] NesteSist