Våre instruktører er alltid tilgjengelige, og gir deg individuelt tilpasset treningsveiledning til ditt behov.
Apparattrening
Gruppetrening
PT-timer
Rehabilitering

Apparattrening


I våre flotte lokaler finner du en rikholdig utstyrspark for variert styrke- og kondisjonstrening.

Kjernen i individuell apparattrening er å vite hva man skal gjøre, og å utøve det riktig. Alle medlemmer på Bris får grundig opplæring og et individuelt oppbygd treningsprogram. Med god oppfølging fra våre treningsveiledere justeres og tilpasses programmet over tid. 

Nye medlemmer møtes av en kompetent og erfaren treningsveileder, som har DEG OG DINE BEHOV i fokus fra første økt. Samtale om mål og ambisjoner, kartlegging av eventuelle helseplager, InBody kroppsanalyse og enkel fysisk testing danner grunnlaget for ditt første treningsprogram. 

Det er trygt, motiverende, effektivt og variert å trene på Bris.
Pris fra kr. 430,-

 
 
trening kompetanse
Livsglede - trening


GruppetreningSpinning

Spinning passer for alle! 
Det er en svært skånsom og effektiv måte for å trene kondisjon. Våre erfarne spinning-instruktører hjelper deg med riktig innstilling av sykkelen, og tilpasset intensitet for ditt utgangspunkt. I vår moderne amfi-sal har hver enkelt instruktør individuell gjennomføring av timen til god musikk. Aktiviteten varierer gjennom året med ca 5 - 12 økter i uken. Hver spinningtime har en varighet på 45 - 75 minutter.

Grupptrening

Saltrening

Yoga er en dynamisk og helhetlig treningsform, som bidrar til styrke og fleksibilitet. Yogastillingene er bundet sammen i flytsekvenser hvor vi søker å synkronisere pust og bevegelse og være tilstede i det som er nå. I tillegg jobber vi med “alignment” som hjelper oss å få optimal effekt av øvelsen både anatomisk og energetisk. Yoga gir en opplevelse av friere flyt og energi, samtidig som det frigjør pusten, og bidrar til en dyp avspenning.

Bodypump er styrketrening til musikk som er utfordrende og gjør deg sterk. Treningen er perfekt for både kvinner og menn som vil trene hele kroppen på en time. At Bodypump er enkelt, gjør det lett å komme i gang og effektiviteten fører til at du raskt merker resultater.

Bodybalance passer for alle! Det er en perfekt blanding av yoga, tai chi og pilates som gjør at du blir konsentrert og avspent. Du trener styrke og fleksibilitet til vakker og harmonisk musikk. Trening forbedrer bevegeliheten og balansen, reduserer stress og spenninger, forbedrer holdingen din og øker konsentrasjonsevnen og den mentale tilstedeværelse.

Sh`Bam er en enkel dansetime for alle treningsnivå. Dette er timen for deg som vil svette, danse og ha det gøy. Les Mills SH’BA bruker musikk fra dagens hitlister, samt gamle favoritter. "Come as you are, leave as a star" er Sh`Bams motto.

Styrketrening. I denne timen er fokuset å trene kjernemuskulatur og de største muskelgruppene i kroppen, med vektstang/ball/kroppsvekt. Målet er å styrke hele kroppen på en effektiv måte, også fin forbrenningstrening for de som ønsker vektreduksjon. Timen kan tilpasses alle,man kan selv regulere grad av motstand i øvelsene. Treningen setter krav til god teknikk, men her blir du veiledet og korrigert under timen.

 

Tabata er høy intensitets trening, hvor du bruker utholdende kraft til å kjøre ulike øvelser i korte intervaller. Dette gir utholdende styrke- og kondisjonseffekt, for hele kroppen. Alle øvelser kan tilpasses den enkeltes nivå. Liker du funksjonell trening, som knebøy, utfall, planke og enkle hopp - da er dette timen for deg!

BasicKondis er en time der (god gammeldags) aerobic møter enkle kondisjons- og styrkeøvelser, i høyt tempo. Vi bruker ukompliserte trinn og alle sanger vises med alternativ, slik at du kan tilpasse ditt eget nivå. Treningseffekt og treningsglede står i fokus.

Supersirkel er trening for alle som er villige til å utføre en god treningsøkt, oppleve fremgang og mestring. Utholdenhet, styrke, beveglighet og morsomt teamwork er stikkord for timen. Den passer for deltakere på alle nivå. Vi trener god gammeldags sirkeltrening, med varierte øvelser for hele kroppen. SUPEReffektivt!

Mage/rumpe/lår er styrketrening i sal uten vekter. Hovedfokus på de store muskelgruppene i rumpe/ lår og all muskelatur i mage. Vi jobber med styrke, utholdenhet, balanse og bevegelighet. Lite koordineringsøvelser og trinn. Enkel, effektiv og morsom trening.

Pilates er en rolig og avstressende form for styrketrening. Vi trener med fokus på kjernemuskulatur (de dype muskelgruppene), pust og kroppsbevissthet. Timen avsluttes med 15 min avspenning. Pilates er trening som gir sterkere og mer stabil rygg, sterkere mage, regulerer stress, øker bevegligheten, bedrer holdningen og gir økt overskudd og velvære. Timen passer for alle!
Pris fra kr. 620,- inkl apparattrening


.

Personlig Trener (PT)


Å trene med en personlig trener (PT) innebærer at du har en egen trener som planlegger treningsøkta di og motiverer deg. Treneren sikrer at du får en trygg, effektiv og strukturert gjennomføring av treningsøkten.

Med PT får du bedre treningsutbytte, raskere fremgang og stor variasjon i øvelsene med fokus på funksjonelle øvelser.


Bruk PT for å komme i gang, komme videre eller komme i mål med treningsprosjektet ditt. Avtale med PT gjør også at du får gjennomført trening selv på dager motivasjonen ikke er på topp.

Alle våre Personlige trenere har betydelig kompetanse og erfaring. Tett samarbeid/oppfølging med din egen trener er en viktig faktor for å velge denne tjenesten.

Bruk oss for å nå DINE mål. 
Pris fra kr. 650,- pr. time

Pris kr. 6000,- for 10 timer


Rehabilitering

I løpet av livet vil de fleste oppleve skade/plage med nedsatt funksjonsnivå. Sykdom eller skade setter den fysiske kapasiteten tilbake. Riktig tilpasset trening har godt dokumentert effekt i forhold til de fleste helseplager/symptomer. For kronikere er trening viktig for å bremse / stoppe sykdomsutvikling, bedre funksjon, og å lindre smerter og symptomer. 

Før operative inngrep er det viktig å styrke og optimalisere muskelfunksjonen rundt skadestedet. Dette gir raskere rekonvalesent og ofte bedre sluttresultat i rehabiliteringen. Vi har kvalifiserte veileder og instruktører som hjelper deg med denne treningen.

Pris fra kr. 600,- pr. time

 kompetanse rehabilitering
Livsglede - Rehabilitering

Åpningstider trening

Mandag  06.30 - 22.00 
Tirsdag 08.00 - 22.00
Onsdag 06.30 - 22.00
Torsdag  08.00 - 22.00 
Fredag  06.30 - 20.00 
Lørdag  09.00 - 17.00 
Søndag  09.00 - 17.00 

Bris Trening

Gideonvegen 1
6412 Molde
 71 20 33 00
 post@bris-trening.no
 Bris på facebook
 Bris på instagram

Bris Fysioterapi

Gideonvegen 1
6412 Molde
Åpningstid: 08.30 - 16.00
 71 25 15 52
 post@bris-fysio.no